MANİSA / YUNUSEMRE - Cemal Ergün Ortaokulu

Cemal Ergün Ortaokulu

UNCUBOZKÖY MAH. 5508 SK. CEMAL ERGUN ORTAOKULU BLOK NO 1 YUNUSEMRE / MANİSA
Vizyon
CEMAL ERGÜN ORTAOKULU olarak yetiştirdiği öğrencilerle yaşadığı toplumun değerlerine katkı sağlayan; kendisine, ailesine ve ülkesine karşı sorumlulukları yerine getiren, haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren; bireylerin yetişmesi için ; ``demokratik yönetim`` anlayışı içinde kendine güven duyan, çağın teknolojisini en iyi biçimde kullanan, değişim ve gelişime açık en iyi orta öğretim okulu olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, özgürlükçü düşünebilen, bilimsel ve teknolojik düşünceye açık, her türlü bilimsel ve teknolojik gelişmeyi yaşamına uygulayabilen, öğrendiklerini davranışa dönüştüren, sorumluluklarının bilincinde, çalıştığı işten ve ortamdan mutluluk duyabilen, biz ruhu ile hareket edebilen, kendi haklarını koruyan, başkalarının haklarına saygılı, özgüvene sahip ve kendileri ile barışık, temel eğitimin ücretsiz olduğu ve fırsat eşitliğinin sağlandığı, eğitim ve öğretimde ihtiyaç duyulan her türlü kaynağın kullanıldığı, eğitimin planlanmasında, eğitimden yararlananların ve çevrenin katılımının gerçekleştirildiği, her türlü bireysel ve evrensel iletişimin kurabildiği, öğrencilerin ilgi, yetenek ve değer yargıları doğrultusunda program ve meslek seçtiği, toplumsal olaylara karşı duyarlı ve problem çözme becerileri geliştirebildiği ortamlar oluşturmak için varız.
2015-2016 1.Dönem TEOG TÜRKİYE 1.si 2020-2021 LGS TÜRKİYE 1.si
BAŞLAMA: 08.40 BİTİŞ : 15.35
YEREL SERVİS ARAÇLARI
UNCUBOZKÖY MAHALLESİ 5508 SK.NO:1 YUNUSEMRE/MANİSA
İL MERKEZİNDE
TÜBİTAK BİLİM FUARI, TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ , TÜBİTAK BİLİM ŞENLİKLERİ
Proje Çalışmaları
İyilikte Yarışan Sınıflar,Okuyan Şehir Manisa,Temiz Okul Temiz Çevre Çare Sensin,KodlaManisa,Projeleri uygulanmaktadır.
e-Twinning ve Erasmus+ Projeleri.( 5 personel )