MANİSA / YUNUSEMRE - Cemal Ergün Ortaokulu

Mrt

CEO Bisiklet takımı Okullararası Manisa İl şampiyonasında 1. olarak şehrimizi Konya’da yapılacak Türkiye şampiyonasında temsil edecektir.Ayrıca bireysel kategoride de 1.Yusuf 2.Tuğra 3.Murat 4. Hamza olarak tüm madalyaları kazanmışlardır..‍️ Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

/meb_iys_dosyalar/45/01/725606/dosyalar/2023_10/23100701_EKIM-2023-2024-VELI-GORUSME-SAATLERI.pdf

Mrt

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102. Yıldönümünü kutluyoruz. Yurdumuzun birçok yeri düşman işgali altındayken halkımız kadını, erkeği, çocuğu ve askeriyle ülkesi için zor şartlar altında bir karış toprağını vermemek için mücadele verirken, Mehmet Akif ERSOY milletimize cesaret vermek, duygularını harekete geçirmek üzere İstiklal Marşımızı yazmıştır. İstiklal Marşı, halkımızın bağımsızlık savaşını ölümsüzleştiren, eşsiz bir eserdir.

İstiklal Marşımızın müellifi Mehmet Akif ERSOY'u ve Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete irtihal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü sebebiyle okulumuzda anma töreni düzenledik. 109 yıl önce atalarımız Çanakkale'de  destan yazdı. Hüznün ve gururun iç içe geçtiği bu  anlamlı günde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz. Zaferlerle dolu Türk tarihinin bir parçası olan Çanakkale Deniz Zafer'inin 109. yıl dönümü kutlu olsun diyoruz.

Çanakkale Geçilemez!